COLÒNIES P5

 COLÒNIES DEL MAR A "ARTUR MARTORELL" CALAFELL


ENS HO ESTEM PASSANT MOLT BÉ!!!


AQUEST DOS DIES DE COLÒNIES ENS HO HEM PASSAT D'ALLÓ MÉS BÉ!!

A L'ARRIBADA VAM ESMORÇAR I VAM JUGAR UNA ESTONA AL ROCÒDROM. DESPRÉS ENS VAM INSTAL·LAR A LES HABITACIONS, CADASCÚ A LA DEL SEU EQUIP: CRANCS, POPS I MEDUSES. I VAM CONTINUAR EXPLORANT L'ESPAI DE LA CASA DE COLÒNIES FINS TROBAR UNA ALTRA ZONA DE JOC: EL VAIXELL I LES PISTES DE FUTBOL I BÀSQUET.

UNA VEGADA DINATS, VAM FER LA GIMKANA DEL MAR, ON VAM MONTAR AL TERRA ANIMALS MARINS GEGANTS, VAM FER MEDALLES AMB PETXINES I PERLETES I VAM ANAR ALS AQUARIS A VEURE I TOCAR ALGUNS ANIMALS: ESTRELLA DE MAR, ERIÇÓ, CRANC CABRA,  PEIX PEDRA, MEDUSES I UNA MENA DE CUC QUE TREIA AIGUA QUAN ESTAVA CONTENT :)

VAM FER TEMPS FINS L'HORA DE SOPAR JUGANT A UN ALTRE ESPAI DE JOCS A L'AIRE LLIURE. I, COM A CADA HORA DE MENJARS, UN EQUIP VA ANAR A PARAR TAULA PER TOTS ELS COMPANYS I COMPANYES.

A LA NIT VAM TENIR UNA GRAN SORPRESA: L'ARRIBADA DEL "POP AGUSTÍ" ("POP AGUSTÍ, ESTEM AQUIII!"). I UN JOC AMB LLANTERNES PER TROBAR LES PARTS DEL CONTE QUE HAVIA PERDUT PERQUÈ EL PEIX ESPASA EL VA TRENCAR SENSE VOLER. LES VAM TROBAR TOTES I FENT MÀGIA VAM PODER GAUDIR DEL "CONTE DEL MAR". US EN RECORDEU DE QUINS PERSONATGES HI SORTIEN?

I VAM ARRIBAR AL GRAN MOMENT, PREPARAR-NOS PER DESCANSAR A LES LLITERES, QUINA EMOCIÓ! I VAM TROBAR MOLT DIVERTIT EL RENTAR-NOS LA CARA, MANS I LES DENTS TOTS PLEGATS! ALGUNS PORTAVEM NINOS PER CUIDAR ELS NOSTRES SOMNIS I TOTS TOTS VAM TENIR UN PETÓ DE BONA NIT DE LES MESTRES, MUÀ!!

AL MATÍ, VAM VESTIR-NOS TOT SOLS I ENS VAN AJUDAR A PENTINAR-NOS ELS MESTRES O ALGUN COMPANY O COMPANYA, PER PODER PREPARAR LA MOTXILLA.

VAM ESMORÇAR MOLT I DE MOLTES COSES. HAVIEM D'AGAFAR FORCES PER A L'EXCURSIÓ A LA PLATJA, ON VAM HAVER DE TROBAR PETXINES PEL "POP AGUSTÍ", VAM FER CASTELLS DE SORRA I ENS VAM MULLAR ELS PEUS, UIIIII! QUÈ FRESQUETA ESTAVA L'AIGUA!

DESPRÉS DEL DINAR ENS VAM ACOMIADAR DELS MONITORS I, AMB UNA MICA DE TRISTOR, VAM COMENÇAR EL VIATGE DE RETORN. "QUAN TORNEM DE COLÒNIES?... ENS PODEM QUEDAR ALGUN DIA MÉS?..."

 PERÒ TAMBÉ ESTAVEN CONTENTS PERQUÈ TORNÀVEM A VEURE ELS PAPAS I MAMAS. SIIIIIII!

AQUI TENIU MÉS FOTOS DE LA NOSTRA AVENTURA:I, QUI S'EN RECORDA D'AQUESTA CANÇÓ?
I ARA VOLEM SABER QUÈ ÉS EL QUE MÉS T'HA AGRADAT DE LES COLÒNIES I ANÈCDOTES QUE VULGUIS ESCRIURE TU!

(FENT ÚS DELS COMENTARIS)

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada