PER COMPARTIR AMB LA FAMÍLIA
ELS PETITS MOMENTS
I LES GRANS DESCOBERTES.
PASSOS I CAMINS
EN L'AVENTURA D'APRENDRE JUNTS.


PER QUÈ UN BLOC?
Perquè ens permet documentar els processos d'aprenentatge i de vida a l'escola dels infants, no únicament per ensenyar com fan una determinada activitat, sinó que aquesta mostra s'impregna amb el valor i el significat que atorguen les mirades dels que els hi acompanyem en aquest camí. I perquè és un excel·lent mitjà de comunicació entre l'escola, els mestres, els infants i les famílies. A més, el creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu!

Aquest nou curs de P4 l'hem començat amb molt empenta, malgrat que no ho heu vist reflectit al nostre bloc fins ara. Us demanem disculpes per aquest retard, us podríem explicar tantes coses per les que ha estat així... Però el que és important és que tot va ser recollit pels nostres atents ulls, guardat amb el cor i enregistrat amb la càmera companyera. 

Com algú de vosaltres ha dit:
"una finestra oberta de bat a bat a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola, l'escola dels nostres fills i filles... un camí obert i magnífic..."

Comptem amb la vostra participació amb comentaris i aportacions. Una bona idea!, fer-vos "seguidors del bloc" perquè així tindreu avís de totes les novetats.

EL BLOC DE LA PROMOCIÓ 2008 CONTINUA OBERT!!!

NOTA: Hi ha noves entrades de final de P3!!!

Comentaris