PER ON COMENCEM?

SÍ! PODEM COMENÇAR LA NOVA ETAPA DE P4 EXPLICANT EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE.

AQUEST CURS LES NOSTRES TUTORES ENS VAN PROPOSAR DIFERENTS TEMES PER ESCOLLIR: EL CEL I L'ESPAI, I ELS TRANSPORTS. DESPRÉS, A CADA CLASSE VAM MIRAR MOLTS LLIBRES, VAM PARLAR I DONAR LA NOSTRA OPINIÓ I VAM VOTAR. ÉS QUE JA ENS ESTEM FENT GRANS!

VA ESTAR BASTANT RENYAT PERÒ A CADA CLASSE VAN GUANYAR ELS TRANSPORTS, TOT I QUE EN AQUELL MOMENT ENCARA NO HO SABIEM. VA SER UN DIA QUE ENS VAN AJUNTAR TOTES DUES CLASSES PER VEURE QUE HAVIA ESCOLLIT L'ALTRA I LES TUTORES ENS VAM EXPLICAR POSARIEM JUNTS TOTS ELS VOTS DE CADA TEMA PERQUÈ SERIA "L'UNIVERS" DE DESCOBERTA D'AQUEST CURS. AIXÍ VAM VEURE MOOOOOLT CLAR QUE ELS TRANSPORTS TENIEM MÉS GOMETS, PER TANT HAVIEN GUANYAT!

DESPRÉS VA VENIR LA SEGONA PART: PARLAR DELS TRANSPORTS QUE CONEIXEM, MIRAR MÉS LLIBRES I CONTES, IMATGES D'INTERNET I FOTOGRAFIES EN PAPER, EXPLICAR-NOS QUINS ENS AGRADAVEN I PERQUÈ I FER UNA SEGONA VOTACIÓ. AQUESTA SÍ QUE VA ESTAR DIFÍCIL! HI HAVIA MOMENTS EN QUÈ GUANYAVEN COTXES, D'ALTRES VAIXELLS, O CAMIONS...

AL FINAL JA VAM SABER QUIN ERA EL TRANSPORT ESCOLLIT A CADA CLASSE:

A P4-A: COTXES!A P4-B: VAIXELLS!DES DE ALESHORES, VOSALTRES JA SABEU COM D'ACTIUS I INTERESSATS HAN ESTAT ELS VOSTRES FILLS I FILLES EN PORTAR IMATGES, JOGUINES, DIBUIXOS, MURALS, MANUALITATS... DE COTXES I VAIXELLS PER OMPLIR EL RACÓ DEL PROJECTE I COMENÇAR A GAUDIR I APRENDRE!!

Comentaris