SORTIDA AL MUSEU MARÍTIM

QUINA MILLOR MANERA MANERA DE CELEBRAR LA RECENT ENTRADA PRIMAVERA QUE AMB UNA EXCURSIÓ...!

AQUESTA SETMANA HEM ANAT A BARCELONA, A VISITAR EL MUSEO MARÍTIM:

MUSEO DEL MAR

ALLÀ HEM CONEGUT EN UN TALLER COM FAN ELS VAIXELLS TANT GRANS PER SURAR, MITJANÇANT L'AIRE I N`HEM VIST UN D'ENOOOORME! DINS EL MUSEU, ON VAM VEURE QUE A LA BODEGA HI HAVIA UN SENYOR MANEGANT CORDES, BARRILS, SACS GRANS I... UNA RATA, AICHS!

TAMBÉ ENS HAN EXPLICAT ALGUNES PARTS I ESTRIS DELS VAIXELLS, HEM VIST MAQUETES I REALS DE DIFERENTS TIPUS (A VELA, A REM, A MOTOR...) I, EL MILLOR DE TOT, HEM PUJAT A UN PAILEBOT (TIPUS DE VELER) DE VERITAT QUE ESTAVA
ANCORAT AL PORT DEL MAREMAGNUM!!!, EL  SANTA EULÀLIA, VELER MERCANT DEL 1919.

AH! SI VOLEU APROFITAR, ELS VISITANTS D'AQUEST MUSEU PODRAN GAUDIR DE L'OPORTUNITAT DE SORTIR A NAVEGAR AMB AQUEST VAIXELL ELS DISSABTES AL MATÍ. FINS I TOT ES PODRÀ AJUDAR EN LES TASQUES DE NAVEGACIÓ!!

A L'ENTRADA DEL MUSEU HEM VIST EL PRIMER SUBMARÍ, FET DE FUSTA PEL SENYOR MONTURIOL. ERA MOLT XULO, TOT RODONET!

A MÉS, HEM POGUT VEURE AL PORT D'ALTRES VAIXELLS: UN DE TIPUS TRANSATLÀNTIC PER FER VIATGES LLARGS, UN ALTRE TARONJA QUE PORTAVA UNA GRUA PER REMOLCAR MERCADERIES, D'ALTRES VAIXELLS COM PETITS VELERS MODERNS, UN CATAMARÀ, ALGUNA BARQUETA... I HEM SENTIT EL SO PROFUND I GREU, TUUUUUUUUUUUU TUUUUUUUUUUUU...

I A L'HORA D'ESMORZAR VAM GAUDIR MOLT DESCOBRINT EL PETIT ESTANY DE PEIXOS TARONGES, GRISOS...I LA TORTUGUETA DEL PATI DEL MUSEU!

QUÈ BÉ QUE HO HEM PASSAT!!!!!


Comentaris