ACTIVITATS DEL PRIMER TRIMESTRE

HEM COMENÇAT EL CURS DES DEL COSTAT MÉS ARTÍSTIC, QUE HA ESTAT UNA DE LES ACTIVITATS MÉS ENGRESCADORES, FENT: COMPOSICIONS AMB GOMETS I AMB MATERIALS DIVERSOS, PINTURA PLÀSTICA LLIURE, L'ARBRE DE LA TARDOR, AQUAREL·LES I L ADECORACIÓ DE NADAL I DELS ÀLBUMS.
TAMBÉ VAN APROFUNDIR EN LES FIGURES GEOMÈTRIQUES PLANES, QUE VAN TROBAR PER TOT EL MÓN QUE ENS ENVOLTA, L'ORIENTACIÓ A L'ESPAI I  LA SÈRIE NUMÈRICA I CÀLCUL MENTAL, QUE VAM APLICAR FENT UN JOC DE BOTIGUES AMB LA PARADETA DE TARDOR I AMB L'ACTIVITAT DE L'AJUNTAMENT "LA JOGUINA NO JUGA".

VAN CONTINUAR AMB MOLTES ACTIVITATS DE LECTO-ESCRIPTURA COM COMPOSAR PARAULES, CLASSIFICAR PER COPS DE SÍLABES, TROBAR LES PARAULES AMIGUES (QUE FAN RODOLÍ), EL NOM I COGNOM AMB MATERIALS COM PLASTELINA, ESCRIPTURA AMB EL TECLAT DE L'ORDINADOR I, FINS I TOT, VAN CREAR EL CÒMIC DE LA CASTANYA!

TAMBÉ VAN GAUDIR I REFLEXIONAR AMB LA HISTÒRIA DE "EL VIATGE D'EN KONAN", EL PETIT ELEFANT QUE VA HAVER DE CANVIAR DE PAÍS PERQUÈ A CASA SEVA VA COMENÇAR UNA GUERRA.


I PER ACABAR EL TRIMESTRE VAN FER UNA CANTADA DE NADALES I RECITAR UN POEMA DAVANT NENS I NENES DE LA NOSTRA ESCOLA!!

Comentaris